Team

Ons Team

Fysiotherapie is persoonlijk. Niet alleen omdat deze therapievorm gepaard gaat met lichamelijk contact, maar ook omdat het behandelplan voor iedereen anders is. U vertrouwt op de ervaring en kunde van de therapeut, om daarna samen aan de slag te gaan met het verminderen of verhelpen van uw bewegingsklachten. In de meeste gevallen is het fijn om eerst wat meer over uw therapeut te weten te komen. Wij vertellen u daarom graag iets meer.

Contact

0118-59 21 92
info@fysioserooskerke.nl
Privacyverklaring

Co Meijers

Sinds 1984 staat Co aan het roer van de praktijk fysiotherapie in het Walcherse Serooskerke.

Aanvankelijk begonnen als praktijk klassieke fysiotherapie implementeerde Co in de loop van de jaren verschillende manuele technieken, fascietechnieken zoals Dry Needling en introduceerde als eerste in Zeeland de shockwavetherapie. Daarnaast breidde hij de praktijk uit met percutane elektrolyse, beter bekend als EPTE en de diagnostisch en ondersteunende mogelijkheid van musculoskeletale echografie. Door deze therapieën te combineren kan hij zich specialist noemen in spier- peesproblematiek.

Samen met zijn collega’s is de praktijk ontstaan in zijn huidige vorm, waarbij de patiënt centraal, empathie en kwaliteit van behandelen voorop staat.

Myrthe Titiheru

Myrthe, afgestudeerd in 2020 aan Avans Hogeschool Breda, versterkt sinds maart 2021 het team van Fysiotherapie Meijers en is sinds 2023 tevens maat binnen de Maatschap van Fysiotherapie Meijers. Met haar sociale, energieke en enthousiaste persoonlijkheid is Myrthe een gewaardeerde collega en een professional die plezier haalt uit haar werk.
Ze hecht waarde aan de relatie met haar patiënten. Myrthe ziet niet alleen de klacht, maar ze kijkt juist ook naar de persoon achter de klacht.
Myrthe is gespecialiseerd in radiale shockwave therapie, musculoskeletale echografie, percutane electrolyse en dry needling, waardoor ze diverse behandelmogelijkheden heeft voor spier- en peesklachten die perfect aansluiten bij de praktijkvisie: “De mens staat centraal”.

Julian van der Meulen

Julian heeft sinds 2021 zijn diploma fysiotherapie behaald aan de Hogeschool Rotterdam. Sinds december is hij actief als fysiotherapeut bij fysiotherapie Meijers. Julian is een positief ingestelde, rustige maar erg fanatieke en enthousiaste therapeut die het beste uit zichzelf maar vooral uit anderen wilt halen. 

Mensen op de juiste manier in beweging krijgen door middel van actieve oefentherapie, is het onderdeel van het vak fysiotherapie waar Julian het meest enthousiast van wordt.  Dit komt waarschijnlijk door zijn ervaring als personal trainer op het gebied van training en voeding en de passie voor sporten en bewegen. Daarnaast is het sociale aspect datgene waardoor Julian elke dag met plezier naar zijn werk gaat. Verder wilt hij zeker meer kennis opdoen over de specialistische behandeltechnieken van Fysiotherapie Meijers.