Team

Ons Team

Fysiotherapie is persoonlijk. Niet alleen omdat deze therapievorm gepaard gaat met lichamelijk contact, maar ook omdat het behandelplan voor iedereen anders is. U vertrouwt op de ervaring en kunde van de therapeut, om daarna samen aan de slag te gaan met het verminderen of verhelpen van uw bewegingsklachten. In de meeste gevallen is het fijn om eerst wat meer over uw therapeut te weten te komen. Wij vertellen u daarom graag iets meer.

Contact

0118-59 21 92
info@fysioserooskerke.nl
Privacyverklaring

Co Meijers

Sinds 1984 staat Co aan het roer van de praktijk fysiotherapie in het Walcherse Serooskerke.

Aanvankelijk begonnen als praktijk klassieke fysiotherapie implementeerde Co in de loop van de jaren verschillende manuele technieken, fascietechnieken zoals Dry Needling en introduceerde als eerste in Zeeland de shockwavetherapie. Daarnaast breidde hij de praktijk uit met percutane elektrolyse, beter bekend als EPTE en de diagnostisch en ondersteunende mogelijkheid van musculoskeletale echografie. Door deze therapieën te combineren kan hij zich specialist noemen in spier- peesproblematiek.

Samen met zijn collega’s is de praktijk ontstaan in zijn huidige vorm, waarbij de patiënt centraal, empathie en kwaliteit van behandelen voorop staat.

Myrthe Titiheru

Myrthe heeft in 2020 haar diploma fysiotherapie behaald aan de Avans Hogeschool in Breda. Sinds april werkt zij bij fysiotherapie Meijers. Myrthe is een sociale, energieke en enthousiaste collega. Ze is altijd in voor een praatje en daarmee haalt Myrthe veel plezier uit haar werk.

Belangrijk voor haar is niet alleen de klacht, maar ook de mens achter de klacht. Binnenkort start zij de opleiding musculoskeletale echografie. Ze vindt echografie een mooie toevoeging aan de fysiotherapeutische diagnostiek en behandeling. In de toekomst wilt ze zich ook bekwamen in de Dry Needling, maar één ding tegelijk

Julian van der Meulen

Julian heeft sinds 2021 zijn diploma fysiotherapie behaald aan de Hogeschool Rotterdam. Sinds december is hij actief als fysiotherapeut bij fysiotherapie Meijers. Julian is een positief ingestelde, rustige maar erg fanatieke en enthousiaste therapeut die het beste uit zichzelf maar vooral uit anderen wilt halen. 

Mensen op de juiste manier in beweging krijgen door middel van actieve oefentherapie, is het onderdeel van het vak fysiotherapie waar Julian het meest enthousiast van wordt.  Dit komt waarschijnlijk door zijn ervaring als personal trainer op het gebied van training en voeding en de passie voor sporten en bewegen. Daarnaast is het sociale aspect datgene waardoor Julian elke dag met plezier naar zijn werk gaat. Verder wilt hij zeker meer kennis opdoen over de specialistische behandeltechnieken van Fysiotherapie Meijers.