Team

Ons Team

Fysiotherapie is persoonlijk. Niet alleen omdat deze therapievorm gepaard gaat met lichamelijk contact, maar ook omdat het behandelplan voor iedereen anders is. U vertrouwt op de ervaring en kunde van de therapeut, om daarna samen aan de slag te gaan met het verminderen of verhelpen van uw bewegingsklachten. In de meeste gevallen is het fijn om eerst wat meer over uw therapeut te weten te komen. Wij vertellen u daarom graag iets meer.

Contact

0118-59 21 92
info@fysioserooskerke.nl
Privacyverklaring

Co Meijers

Na een aantal jaren in Klundert, Etten Leur en Duitsland gewerkt te hebben, heeft Co zich in 1984 gevestigd in Serooskerke. Met veel enthousiasme en inzet is de praktijk uitgegroeid tot zijn huidige vorm aan het Herdershof. Dagelijks mag de praktijk rekenen op ondersteuning van twee jonge medewerkers.

Jaap de Kroo

Na de Bacheloropleiding Management, Economie en Recht heeft Jaap de 4-jarige Fysiotherapie-opleiding afgerond. Op dit moment is hij bezig aan zijn tweede jaar van de 3-jarige masteropleiding manueel therapie, waarmee hij zich verder specialiseert in wervelkolomgerelateerde klachten. Daarnaast heeft hij de aantekening Dry Needling en heeft hij zich bekwaamd in het uitvoeren van shockwavetherapie.

Koen Meijers

Anderhalf jaar biomedische technologie aan de TU in Eindhoven was voor Koen genoeg om erachter te komen dat dit het toch niet helemaal was. Hij besloot de opleiding fysiotherapie te gaan doen in Heerlen. Na zeven jaar buiten Zeeland te hebben gewoond, is hij weer terug om te werken bij Fysiotherapie Meijers. Hij heeft zich onder meer toegelegd op het behandelen met shockwavetherapie.