Team

Ons Team

Fysiotherapie is persoonlijk. Niet alleen omdat deze therapievorm gepaard gaat met lichamelijk contact, maar ook omdat het behandelplan voor iedereen anders is. U vertrouwt op de ervaring en kunde van de therapeut, om daarna samen aan de slag te gaan met het verminderen of verhelpen van uw bewegingsklachten. In de meeste gevallen is het fijn om eerst wat meer over uw therapeut te weten te komen. Wij vertellen u daarom graag iets meer.

Contact

0118-59 21 92
info@fysioserooskerke.nl
Privacyverklaring

Co Meijers

Sinds 1984 staat Co aan het roer van de praktijk in het Walcherse Serooskerke. Aanvankelijk begonnen als een praktijk voor klassieke fysiotherapie, implementeerde Co in de loop der jaren verschillende manuele technieken, shockwave-therapie, fascietechnieken als Dry Needling en als diagnostische mogelijkheid de musculoskeletale echografie in de praktijk. Zo ontstond de praktijk in zijn huidige vorm.

 

Jaap de Kroo

Jaap is fysiotherapeut, dry needling specialist en master manueel therapeut . Hiermee heeft hij zich verder gespecialiseerd in wervel-kolomgerelateerde en complexe pijnklachten. Daarnaast is hij, mede door zijn masterthesis over knie-artrose, gespecialiseerd in het kniegewricht. Jaap ziet in de praktijk veel sporters en haalt veel vol-doening uit het succesvol doorlopen van revalidatietrajecten na operatie.

Koen Meijers

Anderhalf jaar biomedische technologie aan de TU in Eindhoven was voor Koen genoeg om erachter te komen dat dit het toch niet helemaal was. Hij besloot de opleiding fysiotherapie te gaan doen in Heerlen. Na zeven jaar buiten Zeeland te hebben gewoond, is hij weer terug om te werken bij Fysiotherapie Meijers. Hij heeft zich onder meer toegelegd op het behandelen met shockwavetherapie.