Dit is het ervaren team van Fysiotherapie Meijers in Serooskerke

Neem contact op met ons

Fysiotherapie is persoonlijk. Niet alleen omdat deze therapievorm gepaard gaat met lichamelijk contact, maar ook omdat het behandelplan voor iedereen anders is. U vertrouwt op de ervaring en kunde van de therapeut, om daarna samen aan de slag te gaan met het verminderen of verhelpen van uw bewegingsklachten. In de meeste gevallen is het fijn om eerst wat meer over uw therapeut te weten te komen. Wij vertellen u daarom graag iets meer.

Neem contact met ons op

Co Meijers

Geboren op 15 januari 1956.
Na een aantal jaren in Klundert, Etten Leur en Duitsland gewerkt te hebben, heeft Co zich in 1984 gevestigd in Serooskerke.
Met veel enthousiasme en inzet is de praktijk uitgegroeid tot zijn huidige vorm aan het Herdershof.
Dagelijks mag de praktijk rekenen op ondersteuning van twee jonge medewerkers.

Specialisaties

In de loop der jaren heeft Co zich gespecialiseerd in verschillende vormen van fysiotherapie, zoals diverse manipulatietechnieken, Dry Needling, shockwavetherapie en musculoskeletale echografie. Hij heeft tevens een netwerk opgebouwd binnen de toeristische sector, zodat ook toeristen van de diensten van de fysiotherapiepraktijk gebruik kunnen maken. Innovatieve technieken binnen de fysiotherapie, zoals shockwave en echografie trokken zijn belangstelling. Hij heeft deze technieken binnen de praktijk en in Zeeland geïntroduceerd en met succes toegepast. Ook probeert hij de technieken die hij beheerst – waar mogelijk – te combineren om zo een nog beter behandelresultaat te behalen. Uiteraard staat de patiënt altijd op nummer 1.

Sportieve fysiotherapeut

Co is een sporter met een brede interesse en een liefhebber van de wielersport en voetbal. Hij geeft zijn medewerking aan het Challenger Zeeland tennistoernooi en is als fysiotherapeut verbonden aan FC Dauwendaele, de voetbalvereniging van zijn beide medewerkers. Zelf zwemt en roeit hij graag. Co heeft naast zijn werk een passie voor zijn gezin en muziek. Hij kookt graag en probeert de vier talen die hij spreekt bij te houden, onder meer in zijn favoriete vakantieland: la douce France.

Jaap de Kroo

Geboren op 10 december 1988.

Na de Bacheloropleiding Management, Economie en Recht heeft Jaap de 4-jarige Fysiotherapie-opleiding afgerond. Op dit moment is hij bezig aan zijn tweede jaar van de 3-jarige masteropleiding manueel therapie, waarmee hij zich verder specialiseert in wervelkolomgerelateerde klachten. Daarnaast heeft hij de aantekening Dry Needling en heeft hij zich bekwaamd in het uitvoeren van shockwavetherapie.

Aan de slag met blessures van (top)sporters

Jaap weet als fervent voetballer hoe het voelt om niet te kunnen sporten door een blessure. Menig blessure hield ook hem aan de kant. Hij vond het fijn om te revalideren onder de enthousiaste leiding van zijn fysiotherapeut, vandaar zijn belangstelling voor de sportzijde van het vak. In zijn carrière heeft hij al menig topsporter mogen begeleiden. Zo heeft hij als fysiotherapeut onder contract gestaan bij zaalvoetbal-eredivisionist Groene Ster uit Vlissingen. Binnen zijn vak heeft hij ook ervaring opgedaan bij JVOZ Vlissingen en verbindt hij zich aan projecten als het Challenger Zeeland tennistoernooi en de voetbalschool Skills & Control. Binnen Fysiotherapie Meijers verzorgt Jaap veel sportrevalidaties.

Aan reislust geen gebrek

Naast zijn werk en voetbal is reizen zijn grote hobby. Menig continent heeft hij gezien, maar Azië is toch wel zijn favoriet. Het klimaat, de natuur en de mensen zijn geweldig, maar het eten overtreft alles. Maak Jaap nooit wakker, tenzij u een bord met Aziatische lekkernijen bij u heeft!

Koen Meijers

Geboren op 8 oktober 1989.

Anderhalf jaar biomedische technologie aan de TU in Eindhoven was voor Koen genoeg om erachter te komen dat dit het toch niet helemaal was. Hij besloot de opleiding fysiotherapie te gaan doen in Heerlen. Na zeven jaar buiten Zeeland te hebben gewoond, is hij weer terug om te werken bij Fysiotherapie Meijers. Hij heeft zich onder meer toegelegd op het behandelen met shockwavetherapie.

Altijd blijven ontwikkelen

Studeren zit in zijn bloed. Zo is hij begonnen aan de opleiding Osteopathie in Gent. Niet alleen de klacht van de patiënt, maar ook de persoon in zijn geheel is belangrijk voor Koen. Inmiddels is hij derdejaars en heeft hij de opleiding musculoskeletale echografie afgerond.

Koen heeft meerdere interesses

Naast studie en voetbal, is koken met bier voor lekkerbek Koen altijd een uitdaging. Net als zijn collega’s is hij een sportief type: hij voetbalt, maar wordt ook graag uitgedaagd door andere sporten. Hij geeft zijn medewerking aan het Challenger Zeeland tennistoernooi en was vrijwillig fysiotherapeut voor het evenement Alpe d’HuZes. Overigens heeft hij hier een jaar later zelf meegedaan en deze reus zes keer beklommen. Mede door deze prestatie en zijn studie in Gent, wil hij graag zijn kennis (blijven) uitbreiden.

Maak een afspraak met een van onze therapeuten